E-jolla

E-jolla on jatkoluokka kaikille yli 50 kg painaville purjehtijoille. Purjehtijakohtaisesti räätälöidyn maston ja purjeen ansiosta erikokoiset purjehtijat voivat purjehtia E-jollaa kilpailukykyisesti. E-jolla tarjoaa erinomaisen alustan kasvaa purjehtijana ja oppia lisää esimerkiksi trimmaamisesta. Näin ollen E-jollan antamien valmiuksien avulla purjehtija saakin erinomaiset mahdollisuudet jatkaa polkuaan mihin tahansa veneluokkaan myöhemmin. Kansallinen E-jollafliitti kasvaa ja mahdollistaa siten laadukkaan kilpailemisen myös kotivesillä.

EPS on yksi Suomen menestyksekkäimmistä E-jollaseuroista. Esimerkiksi hallitseva junioreiden Euroopan mestari (Ilari Muhonen, Faaborg 2019) on ryhmämme kasvatti. Ryhmässämme on tällä hetkellä toistakymmentä 14–18-vuotiasta jäsentä – arvokisamenestyjistä hiljattain E-jollaan siirtyneisiin purjehtijoihin. Tämä takaa erinomaisen ryhmädynamiikan, jossa harjoitussisällöt suunnitellaan kattamaan kunkin purjehtijan tarpeet.

Toimintamme ytimen muodostavat:

• kesäkauden vesiharjoitukset 4–5 kertaa viikossa
  • kotimaan ranking-sarjan kilpailut
  • edustustehtävät arvokisajoukkueissa
  • talvikauden fysiikka- ja teoriaharjoittelu

Kesäkauden valmennusmaksu:
1050 € (kattaen vesiharjoitukset touko-lokakuussa ja kisavalmennuksen kotimaan ranking-kilpailuissa)

Kiinnostuitko? Lisätietoa joukkueenjohtajalta:
Juha Laurila (juha.laurila [at] espoonpurseura.fi)
+358-50-4836348

Tapio Nirkko E-jollasta:Monipuolinen ja kestävä vene, jossa on kaikki jollan hienoudet ja purjehduksen elementit: fyysinen ja armoton vene roikkumiselle, mutta toisaalta herkkä vene purjehtia ylös ja alas. Riki on hieno ja antaa hyvän alustan oppia välineiden ja trimmaamisen vaikutuksesta suorituskykyyn.” (E-bulletiini, 2020)