Purjehduskurssit

Järjestämme purjehduskursseja aikuisille ja teineille Nuottaniemessä. Harrastuksen aloittaminen ei ole iästä kiinni! Kurssiveneenä käytetään Laser-jollia radial-rikillä, Zoom8-veneitä  sekä kurssista riippuen myös kolmen hengen 606-veneitä. Kurssin tavoitteena on antaa perusvalmiudet kevytvenepurjehdukseen joko Laser- tai Zoom8-jollalla. Kurssin jälkeen voit aloittaa säännöllisen purjehdusharrastuksen seurassamme! Räätälöimme myös yrityksille ja yhteisöille tiimitapahtumia kevytvenepurjehduksen tiimoilta.

Aikuisten kevytvenekurssi

Kurssi on kaksipäiväinen. Aamu- ja iltapäivällä ollaan vesillä, ja harjoitusten välissä on lounastauko omia eväitä varten. Kurssilla purjehditaan laserilla ja zoomilla.

Kurssit on pidetty, ensi keväänä jatketaan!
Osallistujamäärä: 12 hlö
225 € (sis. alv 10%)

Aikataulu:
Lauantai: kello 9–17
Sunnuntai: kello 9–16

Nuorten ja aikuisten pienkölivenekurssi 606-veneillä

Kurssi on kaksipäiväinen. Aamu- ja iltapäivällä ollaan vesillä, ja harjoitusten välissä on lounastauko omia eväitä varten.  Kurssilla purjehditaan 606-pienköliveneillä.

Kurssit on pidetty, ensi keväänä jatketaan!
Osallistujamäärä: 9 hlö
225 € (sis. alv 10%)

Aikataulu:
Lauantai: kello 9–17
Sunnuntai: kello 9–16

Lasten Purjehduskoulun toimitusehdot

Lasten Purjehduskoulun järjestäjänä toimii Espoon Pursiseura ry (Y-tunnus: 1015253-4), myöhemmin EPS. Purjehduskouluun ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä maksun yhteydessä ilmoittautumislomake ja maksamalla kurssimaksu. Ilmoittautumisesta ja maksusta tulee vahvistus sähköpostiin. Ilmoittautuminen on sitova. Alaikäisen kurssilaisen puolesta ilmoittautumisen tekee huoltaja, ja hän on vastuussa ilmoittautumisesta, tietojen oikeellisuudesta ja maksuista. Kurssilaiselta edellytetään uimataitoa. Mahdollisista sairauksista, vammoista tai muista koulutukseen ja osallistumiseen vaikuttavista seikoista tulee neuvotella Purjehduskoulun vastuuhenkilön kanssa ennen ilmoittautumista.
Purjehduskoululaisille tarjotaan EPS:n puolesta käyttöön jolla ja pelastusliivit, keliin sopiva vaatetus tulee olla osallistujalla omasta takaa, myös sadekelin varalle. Pääsääntöisesti purjehduskoululaiset ovat vesillä jokaisena kurssipäivänä. Mikäli sääolosuhteiden vuoksi se ei ole mahdollista, järjestetään maissa kurssiohjelmaa tukevaa toimintaa.

Ilmoittautumisen peruuttaminen ja muuttaminen

Peruuttaminen tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, peruutusmaksu on tällöin 100 euroa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta kurssimaksua. Kurssin vaihtaminen toiseen kurssiin on mahdollista, jos kursseilla on tilaa. Pyyntö vaihtamisesta tulee tehdä kaksi viikkoa ennen kurssia sähköpostilla Purjehduskoulun vastuuhenkilölle purjehduskoulu@espoonpursiseura.fi. Purjehduskoulun kurssi toteutetaan, jos kurssille ilmoittautuu ilmoitettu vähimmäismäärä. Purjehduskoululaiset on ryhmävakuutettu (tapaturmavakuutus) Espoon Pursiseuran puolesta.

Purjehduskurssin ja purjehdusleirin toimitusehdot

Purjehduskurssin/leirin järjestäjänä toimii Espoon  Pursiseura ry (Y-tunnus: 1015253-4), myöhemmin EPS.
Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä maksun yhteydessä ilmoittautumislomake ja maksamalla kurssimaksu. Ilmoittautumisesta ja maksusta tulee vahvistus sähköpostiin. Ilmoittautuminen on sitova. Alaikäisen kurssilaisen puolesta ilmoittautumisen tekee huoltaja, ja hän on vastuussa ilmoittautumisesta, tietojen oikeellisuudesta ja maksuista.

Osallistujalta edellytetään uimataitoa. Mahdollisista sairauksista, vammoista tai muista koulutukseen ja osallistumiseen vaikuttavista seikoista tulee neuvotella purjehduskurssin vastuuhenkilön kanssa ennen ilmoittautumista. Aikuisten ja nuorten kurssien osallistujiilla pitää olla voimassa vakuutus, joka kattaa itselle, muille sekä kalustolle tapahtuneet vahingot.

Purjehduskurssilaisille tarjotaan EPS:n puolesta käyttöön jolla ja veneilyliivit. Jos osallistujia on enemmän kuin jollia, niin osallistujat vaihtelevat vuoroja jollassa.

Purjehdusleirillä EPSin ulkopuoliset osallistujat purjehtivat omalla kalustollaan.

Keliin sopiva vaatetus tulee olla osallistujalla omasta takaa, myös sadekelin varalle. Pääsääntöisesti osallistujat  ovat vesillä jokaisen kurssipäivänä. Mikäli sääolosuhteiden vuoksi se ei ole mahdollista, järjestetään maissa kurssiohjelmaa tukevaa toimintaa.

Ilmoittautumisen peruuttaminen ja muuttaminen

Peruuttaminen tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, peruutusmaksu on tällöin 50% kurssimaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta kurssimaksua. Kurssi/leiri toteutetaan, jos kurssille ilmoittautuu ilmoitettu vähimmäismäärä.