Laser

Laser-harrasteryhmä sopii kaikille, jotka haluavat purjehtia kevytveneellä. Harjoituskaudella käydään vesillä tasoryhmissä ja ryhmäläisten tavoitteet vaihtelevatkin jollailusta nauttimisen ja kansallisissa kisoissa pärjäämisen välillä. Mikäli jollapurjehdus on sinulle uusi juttu, pääset ryhmään mukaan alkeiskurssin kautta, jossa saat tarvittavat taidot pärjätä vesillä itsenäisesti. Ryhmään mahtuu junioreita että aikuisia, jotka vasta aloittelevat harrastusuraansa, tai kilpailullisempia purjehtijoita.

Lasertoiminta alkoi EPSillä 2014 ja  toiminta on kasvanut joka vuosi. Laser (ILCA) on maailman suosituin yksinpurjehdittava jolla, minkä ansioista veneitä on helposti saatavilla. Tarjolla olevat kolme erilaista rikiä takaavat, että vene on sopiva käsiteltävä niin nuorille kuin aikuisillekin.

Aloittaaksesi et välttämättä tarvitse omaa jollaa, vaan voit osallistua ryhmän toimintaan myös käyttäen seuran viittä yhteiskäytössä olevaa Laseria. Harrastuksen jatkuessa moni hankkii oman veneen, joita on tarjolla kohtuulliseen hintaan myös käytettynä esimerkiksi Laser-luokkaliiton venepörssissä.

Valmennusmaksut

• Laser Masters (edistyneet) 450€/ kausi (harjoitus 1 krt viikossa)
  • Laser Harraste (aloittelevat) 450€/ kausi (harjoitus 1 krt viikossa)
  • Laser Masters Akatemia 820 € /kausi (3 krt viikossa, fysiikkaharjoituksia, kuntotestit)
  • Kalustomaksu on 200 €/kausi  jos käyttää seuran venettä harjoituksissa. Hinnat sisältävät alv 10%.

Maksa tästä (Holvi)

Valmennusryhmään osallistuminen edellyttää juniori- tai miehistöjäsenyyttä ja  oman jollan säilyttäminen EPSillä  jollan kenttämaksun maksamista.

Harjoitus- ja kalustomaksu maksetaan Holvin kautta etukäteen kahdessa erässä ennen kauden alkua.  Elokuussa aloittaneet maksavat loppukauden osan. Viikonloppuleirit on hinnoiteltu erikseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoa joukkueenjohtajalta:

Asko Huumonen (asko.huumonen [at] espoonpursiseura.fi )
Mari Wesanterä (mari.wesantera [at] espoonpursiseura.fi )

Toimintamme:

• Viikottaiset ohjatut harjoitukset toukokuun alusta lokakuun puoliväliin  maanantaisin ja tiistaisin 17-19.  Maanantaisin vesillä ovat kokeneemmat purjehtijat ja tiistaina keskitytään perusasioihin.
  • Viikonloppuleirejä keväisin ja syksyisin
  • Kilpapurjehdussääntöjen koulutus
  • Yhteisiä talkoita seuran Laser-kaluston huoltamiseksi
  • Tavoitteelliset purjehtijat voivat sopimuksen mukaan osallistua Masters Akatemian ohjelmaan