Laser

Laser-harrasteryhmä sopii kaikille, jotka haluavat purjehtia kevytveneellä. Harjoituskaudella käydään vesillä tasoryhmissä ja ryhmäläisten tavoitteet vaihtelevatkin jollailusta nauttimisen ja kansallisissa kisoissa pärjäämisen välillä. Mikäli jollapurjehdus on sinulle uusi juttu, pääset ryhmään mukaan alkeiskurssin kautta, jossa saat tarvittavat taidot pärjätä vesillä itsenäisesti. Ryhmään mahtuu junioreita että aikuisia, jotka vasta aloittelevat harrastusuraansa, tai kilpailullisempia purjehtijoita.

Lasertoiminta alkoi EPSillä 2014 ja  toiminta on kasvanut joka vuosi. Laser on maailman suosituin yksinpurjehdittava jolla, minkä ansioista veneitä on helposti saatavilla. Tarjolla olevat kolme erilaista rikiä takaavat, että vene on sopiva käsiteltävä niin nuorille kuin aikuisillekin.

Aloittaaksesi et välttämättä tarvitse omaa jollaa, vaan voit osallistua ryhmän toimintaan myös käyttäen seuran viittä yhteiskäytössä olevaa Laseria. Harrastuksen jatkuessa moni hankkii oman veneen, joita on tarjolla kohtuulliseen hintaan myös käytettynä esimerkiksi Laser-luokkaliiton venepörssissä.

Valmennusmaksut

• Laser-ryhmä 350 €/kausi (harjoitus 1 krt viikossa), 550 €/ kausi ( 2 krt viikossa), kilparyhmä 650 €/kausi (lasereiden harjoitukset + pääsy e-jollien harjoituksiin tietyin edellytyksin).
  • Kalustomaksu on 200 €/kausi  jos käyttää seuran venettä harjoituksissa. Hinnat sisältävät alv 10%.

Oman jollan säilyttäminen EPSillä edellyttää juniori- tai miehistöjäsenyyttä ja jollan kenttämaksun maksamista.

Harjoitus- ja kalustomaksu laskutetaan kahdessa erässä. Elokuussa aloittaneet maksavat loppukauden osan. Viikonloppuleirit on hinnoiteltu erikseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoa joukkueenjohtajilta:
Iiro Törmä (iiro.torma [at] espoonpursiseura.fi +358-50-5677705)
Mari Wesanterä (mari.wesantera [at] espoonpursiseura.fi  +358-40-5330673)

Toimintamme:

• Viikottaiset ohjatut harjoitukset toukokuun alusta syyskuun loppuun/lokakuun alkuun (säävaraus) maanantaisin ja torstaisin 17-19  ja sunnuntaisin 16.30 niin, että maanantaisin vesillä ovat kokeneemmat purjehtijat ja torstaina keskitytään perusasioihin. Sunnuntaina kaikki harjoittelevat yhdessä.
  • Viikonloppuleirejä keväisin ja syksyisin
  • Kilpapurjehdussääntöjen koulutus
  • Yhteisiä talkoita seuran Laser-kaluston huoltamiseksi
  • Tavoitteelliset purjehtijat voivat myös sopimuksen mukaan osallistua E-jollien vesi- ja oheisharjoituksiin.
  • Osallistuminen Laser-luokkaliiton kilpailuihin (Ranking/Masters, jäsenten kiinnostuksen mukaan)