Optimisti

Optimistijollassa on kolme erilaista harjoitteluryhmää. Optimistijollaa voi purjehtia noin 7–15-vuotiaat.  Moni menestynyt kilpapurjehtija on aloittanut purjehduksen  optimistijollasta (esimerkiksi Silja Lehtinen ja Oskari Muhonen EPSiltä).

Valmennusmaksut

• Optien sini-vihreä harrasteryhmä 330 €/kausi (harjoitus 1 krt viikossa joko ma tai to) + 100 € seuran jollan kalustomaksu
  • Optien sini-vihreä treeniryhmä 650 €/kausi (harjoitus 2 krt viikossa ma ja to) + mahdollisuus käyttää seuran jollaa (100 € kalustomaksu) + mahdollisuus tulla kokeilemaan kadettikisaan
  • Optien puna-musta ryhmä 650 €/kausi (harjoitus 2 krt viikossa ti ja pe) sis optimistijollaliiton kadettikisat (oma jolla)
  • Optien kisaryhmä 1050 €/kausi (harjoitus 4-5 krt viikossa) sis. optimistijollaliiton kisakalenterin mukaiset ranking / kadettikisat (oma jolla)

Kausi alkaa toukokuussa ja päättyy lokakuussa.

Kiinnostuitko? Lisätietoa joukkueenjohtajalta:
Mia Kairi (mia.kairi [at] espoonpursiseura.fi)

Sini-vihreät/harrasteryhmä

Tämä ryhmä sopii kaikille purjehdustaipaleen alkupuolella oleville seuramme Purjehduskoulun alkeis- ja jatkokurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville harrastajille!

Puna-mustat

Puna-mustat sopii edistyneemmälle purjehtijalle, joka haluaa oppia uusia purjehdustaitoja sekä kilpailemisen alkeita. Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti kohti Optimistijollaliiton kadettisarjan kilpailuja.

Opti Kilpa

Kilparyhmä harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja kilpailee Suomen ranking-sarjassa, ja pyrkii Pohjoismaiden, Euroopan ja maailmanmestaruustasolle.