Satamat ja tilat

EPSin vesiurheilukeskus sijaitsee hyvien maayhteyksien varrella Espoon Nuottaniemessä. EPSille on helppo tulla omalla autolla, julkisilla tai vaikka kaupunkipyörällä. Sijainti on myös veneilyn kannalta hyvä, matkaa veneilyn runkoväylälle on muutama maili, ja läntinen sijainti nopeuttaa länteen lähtemistä paljon. Satamamme on erittäin hyvin varusteltu, syvä ja suojainen. Sijainti niemen kärjessä on hyvällä tavalla rauhallinen ja turvallinen.

Nuottaniemessä seuran tukikohtana toimii vuonna 1992 valmistunut klubitalo, jota myös vuokrataan ahkerasti juhlakäyttöön sekä jäsenille että ulkopuolisille.

Sataman lisäksi Nuottaniemessä toimii aktiivinen kevytvenelaivasto, jossa sekä lapset, nuoret että aikuiset pääsevät vesille omilla tai seuran veneillä valmennusryhmissä ja Lasten purjehduskoulussa. Valmennustoiminnan kotipesänä on 2010 valmistunut toimintakeskus.

Kirkkonummella ja Inkoon saaristossa epsiläisiä palvelee lisäksi kaksi saaripaikkaa, joista toinen on kevyemmin varustettu lähellä sijaitseva Epsnääs ja toinen muun muassa saunalla varustettu Merivalkama. Saaripaikat ovat epsiläisten ja Meritie Ry:n jäsenten yhteiskäytössä.