Jäsenhakemus

Tervetuloa EPSin jäsenhakemukseen!

Täytä alla oleva jäsenhakemus.

Jäsenyysluokat:

• Varsinainen jäsen: Yleinen jäsentyyppi. Mm. venepaikan saaminen edellyttää varsinaista jäsenyyttä ellet ole opiskelija, jolloin opiskelijajäsenyys käy
  • Opiskelijajäseniä ovat ne jäsenet, jotka ovat täyttäneet yhdeksäntoista (19) vaan ei kaksikymmentäviisi (25) vuotta ja jotka opiskelevat päätoimisesti.
  • Juniorijäsen on alle 19-vuotias jäsen (tyypillisesti junioripurjehtijat ovat juniorijäseniä)
  • Perhejäsen on varsinaisen-, juniori-, tai opiskelijajäsenen kanssa samassa taloudessa elävä jäsenvuonna yhdeksäntoista (19) vuotta täyttävä tai vanhempi henkilö.
  • Miehistöjäsen on jäsenvuonna yhdeksäntoista(19) vuotta täyttävä tai vanhempi henkilö. Aikuisten kevytvenepurjehdustoimintaan osallistumiseen riittää miehistöjäsenyys. Miehistöjäsen voi myös pitää satamassa kevytvenettä tai purjelautaa.
  • Kannattajajäsen on yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa kannattaa tai tukea yhdistyksen toimintaa.

Seuran säännöt löytyvät täältä.

Tietosuojaselosteet löytyvät täältä.

Jäsenhakemus