Uutiset

Oskari Laurilalle e-jollien voitto Airisto Regatassa 14.-15.8.2021

16.08.2021

Viikonloppuna kisattiin klassinen jatkoluokkien Airisto Regatta. Epsiläiset pärjäsivät kisoissa hienosti vaikeista olosuhteista huolimatta. Kumpanakin kisapäivänä oli suhteellisen kovaa tuulta ja krysseillä purjehtijat saivat reitensä maitohapoille.

E-jollien radalla voiton vei EPSin purjehtija Oskari Laurila, joka väläytteli hyvällä lenssivauhdilla. Aleksi Saarni nappasi viidennen sijan vaikean viimeisen päivän jälkeen. Todettakoon, että Aleksi oli viimeisessä lähdössä vielä podiumpaikassa kiinni, mutta suoritus ei valitettavasti palkintokorokkeelle viikonloppuna riittänyt. Lars Habermacher oli ensimmäisen päivän jälkeen hienosti kolmas, mutta toisen päivän BFD (musta lippu) tiputti Larsin seitsemänneksi. Erik Huhtiniemellä oli myös hienoja onnistumisia kovasta kelistä huolimatta purjehtien kaksi lähtöä top 15.

Laser-radalla Juha Laurila ei antanut kovan kelin haitata menoa ja hän varmisti viimeisessä lähdössä itsellensä toisen sijan. Epsiläiset olivat hyvin siis edustettuna podiumsijoilla myös E-jollissa ja Laserissa.

EPSin valmennusryhmän tulokset:
E-jolla:
1. Oskari Laurila (EPS)
5. Aleksi Saarni (HSK)
7. Lars Habermacher (HSK)
22. Erik Huhtiniemi (EPS)
Laser standard:
2. Juha Laurila

Valmentaja: Ilari Muhonen

Tulokset:

E-jolla

Laser standard

FIN-9 Oskari Laurila

FIN-944 Aleksi Saarni

FIN-1040 Lars Habermacher

FIN-8 Erik Huhtiniemi

Kuvat: Masi Leppänen