Uutiset

Oskari Laurila E-jollien junioreiden Euroopan mestariksi

11.08.2022

Oskari Laurila voitti junioreiden (U17) Euroopan mestaruuden tänään päättyneessä E-jollien JuEM- regatassa.

Myös muut EPS:n purjehtijat sijoittuivat omissa ikäkategorioissaan erinomaisesti: Aleksi Saarni oli nuorten (U19) sarjan neljäs ja Lars Habermacher kahdeksas.

EPS:n akatemiaryhmässä harjoittelevista purjehtijoista Julia Björkestam (BSS) oli tyttöjen (U19) sarjan yhdeksäs ja Joonas Bollström (TP) poikien (U17) sarjan yhdeksäs.

Kisat purjehdittiin Saksan Röbelissa Müritz-järvellä. Euroopassa vallinneen korkeapaineen vuoksi kisaviikon tuulet olivat varsin kevyet ja tuulen nousemista jouduttiin usein odottelemaan iltapuolelle asti. Regatassa pystyttiin kuitenkin ajamaan kokonaisuudessaan seitsemän lähtöä.

Team Finlandin valmentajana toimi Oskari Muhonen.