EPS Urheilun kauden 2021 päättäjäiset

17.11.2021

Klubitalolla juhlittiin jälleen perinteiseen tapaan EPS Urheilun kauden päättäjäisiä. Juhlissa muisteltiin ja käytiin läpi menestyksekästä mennyttä vuotta, joka sisälsi niin 4 SM-mitalia kuin useita arvokilpailuedustuksia.
Perinteiseen tapaan jaettiin myös seuraavat palkinnot:
Juniorimalja (”Paras EPSiä edustanut junioripurjehtija kokonaismenestyksen perusteella. Kaikki luokat.”): Oskari Laurila
Harkonmäkimalja (”Paras EPSiä edustanut kevytvenepurjehtija kansainvälisestä saavutuksesta”): Ines Ruohela
Fair Play -purjehtija: Miro Sepäntalo
Vuoden optipurjehtija: Lumi Miettinen
Vuoden tulokas: Lotta Miettinen
Vuoden valmentaja: Anton Maylett & Linnea Lahtinen

Lisäksi palkittiin E-jollien junioreiden suomenmestaruus kultaa ja suomenmestaruus hopeaa voittanut EPS Akatemian Aleksi Saarni.
Kiitos kaikille upeasta vuodesta! On ollut upea nähdä, kuinka rannassa on ollut paljon uusia kasvoja ja iloista tekemistä aivan syyskauden loppuun asti!
Päävalmentaja Leo Tykkyläinen

EPS kevytveneiden kauden päättäjäiset 2021