Klubitalo

EPSin klubirakennusta vuokrataan seuran jäsenille hintaan 150 € per varaus. Seuran ulkopuolisille henkilöille, yhdistyksille tai yrityksille hinta on 400 € per varaus. SPV:n jäsenorganisaatioilta ja vastaavilta ei peritä vuokraa, mukana oltava kuitenkin EPSiläinen isäntä/emäntä.

Klubirakennuksen varaukset hoitaa toiminnanjohtaja@espoonpursiseura.fi

Mikäli haluat jostain syystä peruuttaa varauksesi, lähetä peruutuspyyntö sähköpostilla toiminnanjohtajalle. Ethän jätä peruutusta viime hetkeen!

KLUBIRAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT JA -OHJEET

Espoon Pursiseuran jäsenet sekä ulkopuoliset voivat varata EPSin klubirakennuksen tilat. Vuokraaja nimeää vastuuhenkilön, joka toimii tilaisuuden isäntänä/emäntänä paikan päällä vastaten järjestyksestä seuran tiloissa ja alueella sekä sitoutuu noudattamaan erillisiä ohjeita klubirakennuksen vuokraamisesta.

Klubirakennuksen vuokra per tilaisuus on hallituksen vuosittain vahvistaman hinnaston mukainen. Vuokraaja hoitaa tilojen sivouksen tilaisuuden jälkeen, siivouksen laiminlyönti veloitetaan vuokraajalta kustannusvastaavasti.

Toiminnanjohtaja voi käyttää harkintaa ulkopuolisten vuokrauspyynnöissä.

OHJEET:

Vuokraaja huolehtii siitä, että käytössä olevat tilat siivotaan ja pyyhitään tilaisuuden jälkeen välittömästi. Jos tilaisuus pidetään illalla, voidaan siivous suorittaa seuraavana aamuna mikäli asiasta ei ole muuta sovittu.

Mikäli takkaa halutaan käyttää tilaisuuden yhteydessä tutustu tarkoin takan käyttöohjeisiin, jotta ympäröivä seinä EI PÄÄSE NOKEENTUMAAN. Huolehdi erityisesti, että liesituuletin / keittiöimuri on suljettu ja korvausilmaa saadaan riittävästi ennen kun takkaimuri käynnistetään.

TAKKAIMURIN PITÄÄ OLLA AINA RIITTÄVÄN SUURELLA TEHOLLA päällä, kun takkaa sytytetään, tai kun siinä on tuli tai hiillos. Ennen takan sytytystä pelti avataan. Takkaimuri ja pelti suljetaan vasta kun hiillos palanut loppuun ja takka on sammunut.

SIIVOA TAKKA HUOLELLISESTI, huolehdi mahdollisesti kuuman tuhkan hävittämisestä siten, että ei synny palovaaraa.

EPSin alueella ei talviaikana ole jätehuoltoa. Tilaisuuden jälkeen vuokraaja huolehtii siitä, että kaikki jätteet, pullot yms. viedään pois EPSin alueelta.

Tilaisuuden isäntä huolehtii, että naapurustoa ei häiritä voimakkaalla musiikilla tai äänekkäällä melulla.

Palavien ulkotulien käyttö on ehdottomasti kielletty EPSin alueella!

Seuran yövartija valvoo tarvittaessa tilaisuutta.