Purjelautailu

EPS tarjoaa purjelautailun alkeiskursseja lapsille, teineille ja aikuisille.

Windsurfer on tehnyt vahvan comebackin ja luokka kasvaa ympäri maailman, myös Suomessa. Sen etuja ovat mm. yksityyppiluokka, eli kaikilla samat välineet, nopea ja helppo rikaus, kohtuullinen hinta, toimii kolmesta solmusta 30:een, sopii niin mökkikäyttöön kuin kovan tason kansainvälisiin kisoihin, eri kokoisille ja ikäisille harrastajille.

Tyynellä säällä lautaa voi käyttää suppaukseen tai vaikkapa joogaan ja kalastukseen. Ja kun vesistöjä peittää jää, rikiä voi kelkan kera käyttää jääsurffaukseen.

Ohjattu harjoitusryhmä on mahdollista perustaa alkeiskurssin käyneiden kysynnän pohjalta.

Nuorten ja aikuisten purjelautailun alkeiskurssi

Nuorten ja aikuisten purjelautailun alkeiskurssi on tarkoitettu purjelautailusta kiinnostuneille teineille ja aikuisille. Osallistujalta edellytetään uimataitoa. Ei edellytetä aikaisempaa purjehdus- tai purjelautailukokemusta.
Voit myös olla palaava purjelautailija, joka osaat jo purjelautailla. Mainitsethan  siitä ilmoittautumisessa.

Lasten ja nuorten purjelautailun alkeiskurssi

Lasten ja nuorten purjelautailun alkeiskurssi on tarkoitettu purjelautailusta kiinnostuneille 7–15-vuotiaille. Osallistujalta edellytetään uimataitoa. Uimataitoiseksi katsotaan lapsi, joka pystyy uimaan 25 metriä uimahallissa.

Mitä opit

Alkeiskurssin aikana opit purjelautailun alkeet, kuten laittamaan laudan purjehduskuntoon, lähtemään rannasta, seisomaan laudalla, perustaidot purjehtimiseen eri suuntiin laudalla sekä palaamisen rantaan. Kurssin jälkeen omaat riittävät taidot lautailemaan kevyessä tuulessa. Kurssilla voit myös käyttää lautaa pystymelontalautana (SUP-lauta).  Kurssin jälkeen voit jatkaa harrastamista yhteiskäyttölaudoilla valvotuissa olosuhteissa, ja voit sitten päättää kuinka jatkaa harrastamista.

Päivämäärät ja hinnat

225 € /hlö
Kurssilla on enintään 8 osallistujaa.

Nuorten ja aikuisten purjelautailun alkeiskurssi

31.5.–3.6.2021 (ma, ti, to)
7.–10.6.2021 (ma, ti, to)
21.-24.6.2021 (ma, ti, to) yhdistetään seuraavan viikon kurssiin
28.6.-1.7.2021 (ma, ti, to) TÄYNNÄ

Espoon Pursiseura pidättää oikeuden peruuttaa kurssi, tai yhdistää toisen kurssin kanssa, mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle puolen yhtä viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lasten ja nuorten purjelautailun alkeiskurssi

14.-17.6.2021 (ma, ti, to)

Kurssille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumistiedot ja maksamalla kurssimaksu Holvi.com:issa.  Ilmoittautumisesta ja maksusta tulee vahvistus sähköpostiin. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään kuvauslupa ja hyväksyntä rekisterin tietosuojaselosteesta, ks. alla.

Mitä tapahtuu

Kurssi on kolmipäiväinen (maanantai, tiistai, torstai).

Aloitamme klo 17 ja lopetamme klo 19.30.

Purjelautakurssilla kaikki välineet on järjestäjän puolesta. Et tarvitse omaa lautaa tai muita varusteita kurssilla.

Kullakin kurssilla on vähintään kaksi ohjaajaa.

Lisätietoja:

Jaakko Rewell
jaska.rewell [at] gmail.com

Kuvauslupa:

Purjehduskoululaisen tunnistettavan kuvan (ilman nimeä) saa julkaista EPS purjehduskoulusta kertovissa yhteyksissä EPSin nettisivuilla ja/tai purjehduskoulun facebook-sivuilla. Kuvassa oppilas esitetään aina myönteisessä valossa ja purjehduskoulun arjelle merkittävissä tilanteissa.

Rekisterin tietosuojaseloste:

Purjehduskurssin / purjehdusleirin/ purjelautakurssin  toimitusehdot

Tapahtuman järjestäjänä toimii Espoon  Pursiseura ry (Y-tunnus: 1015253-4), myöhemmin EPS.
Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä maksun yhteydessä ilmoittautumislomake ja maksamalla kurssimaksu. Ilmoittautumisesta ja maksusta tulee vahvistus sähköpostiin. Ilmoittautuminen on sitova. Alaikäisen kurssilaisen puolesta ilmoittautumisen tekee huoltaja, ja hän on vastuussa ilmoittautumisesta, tietojen oikeellisuudesta ja maksuista.

Osallistujalta edellytetään uimataitoa. Mahdollisista sairauksista, vammoista tai muista koulutukseen ja osallistumiseen vaikuttavista seikoista tulee neuvotella purjehduskurssin vastuuhenkilön kanssa ennen ilmoittautumista. Aikuisten ja nuorten kurssien osallistujalla pitää olla voimassa vakuutus, joka kattaa itselle, muille osallistujille ja näiden varusteille tai kalustolle aiheuttamansa vahingot. Lasten purjelautailukurssin osallistujat on ryhmävakuutettu (tapaturmavakuutus) Espoon Pursiseuran puolesta

Purjehduskurssilaisille tarjotaan EPS:n puolesta käyttöön jolla ja veneilyliivit. Jos osallistujia on enemmän kuin jollia, niin osallistujat vaihtelevat vuoroja jollassa. Keliin sopiva vaatetus tulee olla osallistujalla omasta takaa, myös sadekelin varalle

Purjelautakurssilaisille tarjotaan EPS:n puolesta käyttöön purjelauta, liivit ja tarvittavat varusteet.

Purjehdusleirillä EPSin ulkopuoliset osallistujat purjehtivat omalla kalustollaan.

Pääsääntöisesti osallistujat  ovat vesillä jokaisen kurssipäivänä. Mikäli sääolosuhteiden vuoksi se ei ole mahdollista, järjestetään maissa kurssiohjelmaa tukevaa toimintaa.

Ilmoittautumisen peruuttaminen ja muuttaminen

Peruuttaminen tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, peruutusmaksu on tällöin 50% kurssimaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta kurssimaksua. Kurssi/leiri toteutetaan, jos kurssille ilmoittautuu ilmoitettu vähimmäismäärä.